Welkom bij De Biotandenbleker ! Maak meteen een afspraak.

Extra Informatie

Bleken voor de Eerste Keer
Gaat u voor de eerste keer uw tanden bleken? Dan raden wij het maximale aantal sessies aan (perfect smile behandeling) + polijsten voor het beste resultaat!

Bent u bang voor te witte tanden? Meestal hoeft u zich daar geen zorgen over te maken, tenzij u binnen twee weken 2x de perfect smile behandeling neemt.

Na het Bleken
Wij adviseren dat u niet eet voor 3 uurtjes na het bleken van uw tanden. Gaat u toch wat eten, pas dan op voor etenswaren met sterke (natuurlijke) kleurstoffen (rood, geel), zoals bepaalde sauzen en curries.

Pas ook op met koffie/thee, sigaretten, rode wijn en zure etenswaren (citroen, kiwi etc.).

Om het resultaat langer mooi te houden raden we aan om uw mond te spoelen na het eten van de bovenstaande etenswaren. Ook kunt u elke paar maanden bij ons terecht voor een bijhoudsbehandeling (of een van onze andere behandelingen natuurlijk).

Vullingen/Facings
Vullingen veranderen niet mee van kleur. Als u vullingen heeft in uw voortanden, dan raden wij aan om uw tandarts te vragen of het mogelijk is om uw vullingen (na het bleken van uw tanden) te vervangen met nieuwe vullingen die passen bij de nieuwe kleur van uw tanden.

Als u maar een klein stukje vulling heeft in uw voortanden, dan kan het ook zijn dat u het niet nodig vindt om uw vulling te veranderen omdat het kleurverschil onmerkbaar is.

Facings kunnen niet gebleekt worden.

Tandvlees Beschermer
Voor personen met extra gevoelig tandvlees bieden wij een tandvlees beschermer aan. Deze kost €5. Je kunt ernaar vragen tijdens de behandeling.

Verder hoort de behandeling geen pijn te doen, al kan het soms misschien wat gevoeliger zijn. Doet het echt pijn, vertel het de behandelaar, die kan dan extra stappen ondernemen om de sessies verder pijnloos te laten verlopen.

×