Welkom bij De Biotandenbleker ! Maak meteen een afspraak.

Polijsten

Bij de Bio Tandenbleker is het mogelijk om uw tanden te polijsten vooraf het bleken (€20). Wilt u het meest optimale resultaat behalen? Laat uw tanden dan polijsten.

Polijsten duurt in totaal ±5 minuten + 2 minuten inwerktijd. Door een stofje in de polijstpasta gaan de poriën van uw tanden open staan waardoor de bleekgel beter wordt opgenomen. Dit effect is overigens tijdelijk van aard, ongeveer een uurtje na het bleken is het voorbij.

Verder halen we ook tandplak weg, vlekjes (van koffie/thee of roken), en tandpasta-resten. Sommige tandpasta's laten namelijk een laagje achter op je tanden om bijv. te helpen tegen gevoeligheid, maar dit kan de werking van de bleekgel belemmeren.

Ook is het een vitamine-behandeling, omdat onze polijstpasta essentiële vitamines en mineralen bevat voor je tanden waardoor de polijstpasta nog even moet intrekken. Na het polijsten smeren we ook vitamine e olie op uw tandvlees als extra bescherming en verzorging.

Vooral als u voor de eerste keer komt of 5 a 7 sessies nodig heeft, raden we echt aan om van tevoren te laten polijsten. Er is een duidelijk verschil in resultaat tussen klanten die wel van tevoren laten polijsten en klanten die het niet laten doen. De kans is daarbij groter dat u spijt krijgt dat u niet heeft gepolijst dan dat u heeft gepolijst. Vooral bij 5 a 7 sessies, wanneer u 2 a 3 uurtjes bezig bent met bleken, is het erg zonde om niet te laten polijsten. Dit is ons advies, maar het blijft uiteraard uw eigen keuze.

WIJ SLIJPEN UW TANDEN NIET.

×